BikeWeek Daytona FL – 2018

BikeWeek Daytona FL – 2018

bike-week-2015BikeWeekLogo2018-bike-week-logo1

Avreise: 7.3.2018 Hjemkomst: 15.3.2018 Påmelding: 02.03.2018

OBS!!! Er du lei vinter og snø??!! Har du tid og mulighet? Tar med et par stykker på 1 ukes tur til Florida 🙂

Tar dette på sparket, men etter 15 år på BikeWeek og mange turer i Florida, blir det en morsom tur, uten snø og kulde! Ta kontakt snarest hvis du kunne tenke deg å bli med! Det blir andre betingelser enn det som er oppgitt, og vi lager en kortere tur, kanskje i en kul bil…! 

Her ser du hvordan den “vanlige turen” går.

Bli med til sola i Florida, mens snøen ligger her hjemme. Vi har vært på BikeWeek i mange år, 12 år siden første tur, og gleder oss til å vise deg Solskinn staten! Vi tar først en tur i Florida og hygger oss. Mange flotte ting og se å oppleve. Fortell oss gjerne ting du vil få med deg. Mange benytter anledning til å være noen dager lengre.
Bli med på tur!

Pris for sjåfør er kr. 6.600,- dette dekker alle hoteller i delt rom, guide og følgebil. 
Du bestiller selv fly, koster i dag fra ca kr. 3.700,- Oslo til Orlando, tur/ retur.
H-D, Indian, BMW, Honda, Triumph er blant det man kan velge.
En H-D Electra Glide koster ca. kr. 8.250,-
MC er : Ut Orlando 3.3.2018 kl. 1000 og inn Orlando 10.3.2018 kl. 1500.
Passasjer kun kr.: 3.900,-
Ta kontakt hvis du trenger hjelp med dette, vi hjelper deg gjerne, uten kostnad.
Etter at du har meldt deg på, får du en bekreftelse fra oss. Når påmeldingsfristen går ut,
gir vi deg beskjed om det er nok deltagere. Da er det tid for å bestille fly og motorsykkel.

Fredag – 2.3. – Orlando

Avreise fra Skandinavia. Vi ankommer byen på ettermiddagen og drar på hotellet.

Vi nyter den lokale mat og slapper av og klargjør for morgendagen.

Lørdag – 3.3 – hente motorsykler og kjøre til Fort Myers

Etter frokost pakker vi sammen. Deretter reiser vi til Eaglerider og henter våre motorsykler! Ha førerkort og kredittkort klart for depositum. Etter å ha underskrevet leiekontrakten, går vi igjennom alle funksjoner på motorsykkelen og sjekker at det ikke finnes lakkskader, riper osv. Vi sjekker at tanken er full! Oljen sjekker vi daglig og etterfyller hvis nødvendig.

Vi er nå ved den vakre Mexico gulfen og kjører i flotte områder. Vi skal igjennom området Everglades. Det blir tur med Airboat og vi garanterer at du får se ville dyr!

Søndag – 4.3 – kjøre til Miami – her blir vi 2 dager


Vi hygger oss i en av verdens kuleste byer! Dette er områder for de rike og vellykkede. Mange kjente skuespillere og artister bor og ferierer her.
Miami har ca 385.000 innbyggere. Her handler det om sol, strand og party! Vi tar en tur ut på byen og besøker South Bay Park, ser på folkelivet og nyter god mat og drikke. Her er det mye å se på! Prøv gjerne den lokale favorittdrinken, Mojito. Vi bor i Art Deco området, her finnes mange spesielle bygninger og et fantastisk natteliv.
Det bygges mye i området, mange nye leilighetskomplekser og hoteller på mer enn 50 etasjer. Dette er også stedet hvor mange starter på sin cruiseferie, de store skipene ligger tett på havnen. Ta gjerne en rusletur på South Beach, en strand lengre enn øyet kan se.
Sjekk gjerne: www.miami.com

Her kan man hoppe på en båt, nyte kvelden, få en guidet tur og se hvor alle kjendisene bor, samt se steder fra kjente filmer. Har du drømt om en ny tattoo, ta gjerne en tur innom Miami Ink. De har også en bar som er verdt et besøk. Det finnes utallige steder å velge i mellom!

Hotellet ligger rett på stranden, ta gjerne en dukkert. Husk solkrem og det kan være sterke strømmer i vannet! Husk å drikke mye vann hver dag!

Tirsdag – 6.3. – Miami – kjøre til Cocoa Beach

Etter frokost setter vi oss på syklene og starter nordover igjen. Vi kjører litt nord for Miami og tar ut mot kysten igjen. Dette er virkelig et vakkert sted. Tid for sand mellom tærne og total avslapping. Vil man ha litt mer fart, så finnes det mange tilbud i området.
Her har OCC en av sine forhandlere, her kan vi se de serieproduserte syklene.
www.bourgetsflorida.com – se mer informasjon her.


Vi tar en rolig kveld og hygger oss i dette vakre området. Ta gjerne en tur på egen hånd.
Husk da å fylle motorsykkelen med bensin, slik at alle er på samme nivå. 

Onsdag – 7.3. – kjøre til Daytona

Etter frokost fortsetter vi nordover med Atlanterhavet kort til høyre… Vi kjører gjennom flotte områder på A1A det meste av veien. Man kaller denne strekningen for gullkysten. Boca Raton, Palm Beach og West Palm Beach ligger etter hverandre. Her finner man de dyreste husene i hele USA. Vi skal forbi en stor militærbase, Fort Pierce, et område hvor amerikanerne har slått av sitt utmerkede GPS system, den går i grått.

Vi bor på Days Inn Satellite Beach som ligger i området man kaller Space Coast.

Vi bor i kort avstand til den verdenskjente Ron Jon surfshop. Skal du ha kule t-skjorter for sommerbruk, da er dette stedet. Og har du barn eller barnebarn, er dette de rette t-skjortene for sommeren.
Det ligger en pier her, den er vel verdt et besøk. Flere god restauranter og barer, ofte med live music. Men her er det værforbehold – de holder stengt hvis det ikke er nok folk.

Når frokost er unnagjort, kjører vi til NASA, – en kort kjøretur. Vi vinkes på plass, motorsyklene skal parkers helt oppe ved inngangen. OBS! Følgebilen kan bli dirigert et annet sted. Skal du legge ting i bilen, følg med på hvor den blir stående. Inngangsbilletten koster 50 dollar.

Sjekk linken for å se mere om Kennedy Space Center. Den nye take-off med Shuttle, er i hvert fall noe jeg gleder meg til. Imax kino er også sterkt å anbefale. Det tar et par timer og gå rundt her inne. Her finnes en stor NASA butikk hvor du kan får kjøpt alt fra en astronautuniform til pins. Det finnes alligatorer og store skilpadder å se i kanalene. Ta med kamera! Men vær oppmerksom på at sikkerhetskontrollen er like omfattende som på flyplassen!

Etter denne opplevelsen fortsetter vi nordover på H1 og A1A til Daytona.

Klikk på linken og se litt på hva som venter! BikeWeek 2015

Vi tar en avkjølende drikke på en beryktet biker bar, The Last Resort. World famous for killer women & cold beer! Kjent fra filmen om Aileen Wuornos, som hadde dette som sitt stamsted. Hun sjekket opp menn her og ranet dem, og skjøt dem. Hun ble dømt for 6 drap og henrettet i 2002. Hun hang faktisk igjen en bh som suvenir der inne.

Vi fortsetter så videre og over broen til A1A, til hotellet. Hotellet har fine rom, de fleste med kjøleskap og alle fasiliteter. Man kan gå til Main Street. Det kan være lurt å la motorsykkelen stå parkert ved hotellet. Det er som regel dyrt å parkere helt inne i sentrum.

Torsdag 8.3 til lørdag 10.3. – Daytona BikeWeek fortsetter

Etter frokost, tar vi turen med motorsyklene og kjører igjennom Main Street og området rundt.
Main Street ligger ikke langt fra hotellet. Tid for å gå på fest!

bg2abw-2013-07

Vi avtaler tidspunkt for turen på den berømte veistrekningen The Loop. Den er ca 34 km lang og tar vel en drøy time med litt stopp for hygge og bilder.

På denne turen stopper vi på verdens største Harley-Davidson butikk.

Vi stopper også ved en annen velfylt motorsykkel butikk, BMW, Triumph, Ducati m.m butikk.

Og for de som vil kjøpe nytt Corbin sete til motorsykkelen hjemme, de gir Fourbikers sine kunder 10% rabatt.
Flere kjøpte sist gang og sparte flybilletten i forhold til å kjøpe det hjemme!
Vi tar esken under armen og sender den hjem med den andre bagasjen.

Tips: Skal du kjøpe en spesiell ting, for eksempel deler eller klær i en spesiell størrelse, gi oss beskjed slik at vi sender en e-post og at de da har det du ser etter!

Motorcycle Madness Hits Daytona Beach During Bike Week BikeWeek2

Så er festen i gang! Pass på verdisaker, i store folkemengder finnes det alltid noen som er på utkikk etter verdisaker! Her finnes et hav av salgsboder, barer, restauranter og ikke minst motorsykler!

Anbefaler å ta en motorsykkeltur litt nord for byen, der camper det flere hundre tusen mennesker.
Vær forsiktig når du er ute å kjører på egenhånd!

Husk å informere han/hun du har låst sykkelen din sammen med, slik at du får låst opp din sykkel!!

På fredag anbefaler vi et besøk på Daytona International Speedway

Her kan man oppleve den store banen, den tar 150.000 personer, og en runde er 4 km lang. Man får en guidet tur inne på området. Er man heldig, trener noen med bil eller motorsykkel. På hjemmesiden kan du se hvordan du selv kan prøve å kjøre en NASCAR, hos Richard Petty Driving Express.
I dette området kan man se selvbyggere, kjente og ukjente, som lager alt man kan tenke seg rundt motorsykler. Man kan også prøve Boss Hoss og andre merker. Det kan være lurt å komme litt tidlig.
Vi tar gjerne lunsj på Hooters, den ligger omtrent midt på banen, over veien.
Vær forsiktig ved kryssing, følg vakter og politiets signaler!

I byen finner man også ”verdens største kinarestaurant”! De har 365 retter på en buffet! Spis alt du orker, inkl. mineralvann for ca. 10 dollar.

Lørdag 10.3. – Daytona- kjøre til Orlando

Da pakker vi på igjen, nå skal vi kjøre tilbake til Orlando igjen. Vi reiser først til hotellet, laster av før vi reiser til Eaglerider og leverer motorsyklene.
Vi drar så tilbake til hotellet. Like ved hotellet ligger mange av Orlando sine verdensberømte temaparker, her kan du velge mellom, Disney World, Epcot, Wet’n & Wild, Sea World, Univeral Studios, Elvis museum… osv

Vi anbefaler en Irsk pub like ved hotellet, svært hyggelig!
Det er ikke uten grunn at dette kalles for ”verdens underholdningshovedstad”! Vi anbefaler en tur på Sea World; se et av showene med spekkhugger og delfiner eller de andre dyrene i parken. Eller ta et kurs i ølsmaking hos Budweiser, øl med sjokolade, jordbær med pepper.. osv. og du kan smake så mye du vil.

Søndag 11.3. – Orlando – Hjemreise

Etter frokost er det tid for å pakke bagasjen.
Husk å være ute i meget god tid! Minimum 2 timer før avgang på flyplassen.
Legg alt som inneholder flytende og de ”skarpe” gjenstander i bagasjen du sjekker inn!
Ha passet  og billett i håndbagasjen!

Mandag 12.3. – Ankomst Skandinavia

MC-opplevelser!
 

EnglishFrenchGermanNorwegian