Bestill tur!

Prisen inkluderer: Hotell / motell i delt rom, med frokost de fleste steder. Motorsykkel leie, fri km, forsikring, og følgebil på de turer som benytter det, og har nok deltagere. På USA turene bestiller og betaler man direkte til utleier! Norsk guide. Reisehåndbok. Det kan komme endringer pga. valuta og økte hotell, utleiepriser. 

Fra dato: Til dato: Reisemål: Fører: Passasjer: Frist:
           
23.01.2025 07.02.2025 Sør-Afrika / R62 og Garden Route 39.990 9.990 30.09.2024
30.05.2025 08.06.2025 Alpene – Østerrike og Italia* 15.950 6.950 30.09.2024
09.06.2025 16.06.2025 Franske Alpene og Schwarzwald* 14.950 6.950 30.09.2024
    Øst-Europa – Transylvania* 19.990 8.990  
    Route 66 – The Mother Road      
    Vinteropplag m/ Spania tur      
    Sør-Statene med Tail Of The Dragon      
    Cuba      
    Australia      
           
           

Pris og betingelser kan endres uten varsel! Tillegg for enkelt værelse.

* Disse turene, har egne betingelser! Se tur beskrivelse.

Ta kontakt hvis du lurer på noe! E-post: 4bikers.no@gmail.com 

Du får tilsendt innbetaling av depositum, når det er betalt er din plass bekreftet!

MERK!
Hvis du ikke har fått svar innen 2 virkedager, send oss en e-post;
4bikers.no@gmail.com

Betingelser

Kjører du ikke selv, og hvis det er plass og mulig, kan man sitte på med en guide. På motorsykkel eller i følgebilen. Det er kr. 2000,- i tillegg på passasjer pris. Samme med egen bil. Tillegg for enkeltrom, husk å merke dette under påmelding. Hvis det ikke finnes deltager å dele rom med, må man betale for enkeltrom. Det må være minimum 12 MC førere, for at turen vil bli arrangert. Gjelder ikke spesial turer. Følgebil benyttes ikke på tur som har mindre enn 15 MC førere. Parkeringsavgift og turist skatt er ikke inkludert. Inngangsbilletter til forskjellige aktiviteter er ikke inkludert. Prisene beregnes etter tilbud fra utleiere, men kan endres pga. valuta endringer, økte priser, nye skatter og avgifter. Flyplass transfer er ikke inkludert.

Fly

Vi hjelper deg gjerne med å bestille fly, husk å skrive det inn på din Påmelding!
Du må gjerne reise sammen med oss, si fra slik at du får vår reiserute.
I dag er alle blitt sitt eget reisebyrå på nett og vi finner aldri like god priser som du. Og mange vil benytte sine opptjente poeng, noen trenger korresponderende fly, noen har spesielle behov. Ikke alle vil innom OSL! Dette ordner du best selv! Derfor lar vi deg bestille flyseter selv. Du får tilsendt den reiserute vi bruker hvis du vil fly sammen med oss. Sammenlign alltid prisene ved hjelp av flysøkemotor, da kan man ofte finne billigere billetter enn hvis man booker direkte på flyselskapenes hjemmesider. Kontakt oss, vi hjelper deg gjerne med å bestille din flybillett.
Sørg for å være fremme senest dagen før, vi starter motorsykkelturen. Send oss reiseruten.

MC-leie

Husk å oppgi alternativ motorsykkel, da utvalget kan variere!
Og man kan risikere ikke å få akkurat den modell man ønsker, når man skal hente motorsykkelen. Dette kan skyldes service, uhell eller annet på den ønskede motorsykkelen.
Utleie kontrakt skrives mellom deg og utleier.

MC-leie i USA

Eaglerider er den utleier vi oftest benytter. Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker!

Det varierer litt i utvalget, men det er flere merker å velge mellom.

MC-leie i Sør Afrika

 • BMW GS 700 / 800 er inkl. i oppgitt pris. Man kan risikere at man blir oppdatert til en 850 GS og da kommer det et lite tillegg.
 • BMW 1250 GS kr. 750,- ekstra pr. dag. 
  Hjelm koster kr. 150,- toppboks kr. 150,- sidevesker kr. 250- pr. dag.
  Denne prisen kan endres nærmere avreise, da disse prisene er basert på siste års leie!
  Merk at sidevesker og toppboks IKKE er inkl. i leie av BMW. Dette fordi man av erfaring vet at de utsettes for stor slitasje! Ønsker du allikevel en toppboks, for egen komfort, si i fra. Fint som ryggstøtte hvis man er 2 og til kamera, solkrem, vann o.l. Forsikring er inkludert, egenandel må man dekke selv. Man må bruke et Visa eller f.eks Mastercard for egenandelen. De holder da et beløp på ditt kort. Sjekk din konto med din bank, slik at du har dekning i Sør-Afrika. Egen reiseforsikring skal dekke egen person / utstyr skade.
  Ønsker du å leie fra en annen utleier en vår, bestiller vi gjerne og ordner det for deg. Du må betale transport til og fra selv. Utvalget av motorsykler kan variere. Pris varierer også på årsmodell. Harley-Davidson kan du også leie. Ta kontakt, slik at vi kan kontakte utleier.

  GPS

Du kan få en GPS montert på din sykkel, mot et tillegg. Fint for deg som også vil kjøre litt på egenhånd. Også din egen GPS kan benyttes.

Påmelding

Etter at vi har mottatt din påmelding vil du få tilsendt en innbetaling for depositum / påmeldingsgebyr, kr. 2000,- pr. deltager. Når denne innbetaling er registrert hos oss, er plassen reservert. Gebyret / depositum refunderes KUN hvis turen avlyses. Dette gjelder ikke hvis turen må utsettes eller flyttes pga. utenforstående ting eller hendelser vi ikke kan planlegge for. Turen flyttes da f.eks. et år frem. Påmeldings gebyret, er inkludert i totalprisen. Restbeløpet faktureres ca. 90 – 60 dager før avreise, for Sør-Afrika 4 mnd. før avreise.
Minimum deltagere er 12 sjåfører.
Når påmeldingsfristen utgår, vet vi antallet og du vil da få beskjed hvis turen avlyses.
Tur kan arrangeres med færre deltagere etter avtale, betingelser kan da endres.
Merk at overnattingssteder kan endres uten varsel. Alle anbefales å ha gyldig reiseforsikring, som dekker en eventuell hjemtransport, sykdom og inkluderer en avbestillingsforsikring. Europeisk Helsekort medbringes i Europa. Pass må være gyldig 6 måneder etter hjemreise dato.

Registrer deg på ESTA før du melder deg på USA tur! Viktig å vite at du får innreise visum.

Du får ditt Reisebevis på e-post! Du vil IKKE motta reisedokumenter i posten. Ta kontakt hvis du ønsker det. Du vil motta en komplett Reisebeskrivelse av turen, 2 – 3 uker før avreise.

Bilder og video

Vi lager ikke video fra turene. Med nye hjelmkameraer lager mange egne videoer. Vi prøver å få disse videoer og bilder ut på en side vi blir enige om, slik at deltagere få adgang til bilder og video. Men vi tar selv video og bilder som vi lar deltagerne få benytte. Det opprettes også en Facebook gruppe, hvor du kan dele din tur med venner og bekjente. Og er du ikke på Facebook enda, hjelper vi deg gjerne med det også.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og endringer i betingelser, priser, skatter og avgifter.

Fourbikers – Org.nr. 913468074

EnglishFrenchGermanNorwegian