Dato, pris og betingelser

Prisen inkluderer: Hotell / motell i delt rom, med frokost de fleste steder. Motorsykkel leie, fri km, forsikring, og følgebil på de turer som benytter det, og har nok deltagere. På USA turene bestiller og betaler man direkte til utleier! Norsk guide. Reisehåndbok. Det kan komme endringer pga. valuta og økte hotell, utleiepriser. 

Fra dato: Til dato: Reisemål: Fører: Passasjer: Frist:
26.01.2023 07.02.2023 Sør-Afrika / R62 og Garden Route 25.990 9.990 30.11.2022
30.05.2024 09.06.2024 Alpene – Østerrike og Italia* 13.950 6.950 30.11.2023
10.06.2023 19.06.2023 Franske Alpene og Schwarzwald* 11.950 6.950 31.03.2023
Øst-Europa – Transylvania*
Route 66 – The Mother Road
06.05.2023 07.05.2023 SaddleSore / IronButt* 1.200 31.03.2023
06.01.2024 20.01.2024 Spesial tur Sør-Afrika max. 6 delt. 34.750 Ikke med 30.09.2023
Sør-Statene med Tail Of The Dragon

Pris og betingelser kan endres uten varsel! Tillegg for enkelt værelse.

* Disse turene, har egne betingelser! Se tur beskrivelse.

Ta kontakt hvis du lurer på noe! E-post: 4bikers.no@gmail.com 

Betingelser

Kjører du ikke selv, og hvis det er plass og mulig, kan man sitte på med en guide. På motorsykkel eller i følgebilen. Det er kr. 2000,- i tillegg på passasjer pris. Samme med egen bil. Tillegg for enkeltrom, husk å merke dette under påmelding. Hvis det ikke finnes deltager å dele rom med, må man betale for enkeltrom. Det må være minimum 12 MC førere, for at turen vil bli arrangert. Gjelder ikke spesial turer. Følgebil benyttes ikke på tur som har mindre enn 15 MC førere. Parkeringsavgift og turist skatt er ikke inkludert. Prisene beregnes etter tilbud fra utleiere, men kan endres pga. valuta endringer, økte priser, nye skatter og avgifter.

Fly

Vi hjelper deg gjerne med å bestille fly, husk å skrive det inn på din Påmelding!
Du må gjerne reise sammen med oss, si fra slik at du får vår reiserute.
I dag er alle blitt sitt eget reisebyrå på nett og vi finner aldri like god priser som du. Og mange vil benytte sine opptjente poeng, noen trenger korresponderende fly, noen har spesielle behov. Ikke alle vil innom OSL! Dette ordner du best selv! Derfor lar vi deg bestille flyseter selv. Du får tilsendt den reiserute vi bruker hvis du vil fly sammen med oss. Sammenlign alltid prisene ved hjelp av flysøkemotor, da kan man ofte finne billigere billetter enn hvis man booker direkte på flyselskapenes hjemmesider. Kontakt oss, vi hjelper deg gjerne med å bestille din flybillett.
Sørg for å være fremme senest dagen før, vi starter motorsykkelturen. Send oss reiseruten.

MC-leie

Husk å oppgi alternativ motorsykkel, da utvalget kan variere!
Og man kan risikere ikke å få akkurat den modell man ønsker, når man skal hente motorsykkelen. Dette kan skyldes service, uhell eller annet på den ønskede motorsykkelen.
Utleie kontrakt skrives mellom deg og utleier.

MC-leie i USA

Bruk Eaglerider sin LINK på høyre side og bestill den sykkelen du ønsker deg!

Det varierer litt i utvalget, men det er flere merker å velge mellom.

Husk å sjekk turen du skal med på, for start og slutt på motorsykkelturen!

Du kan velge mange forskjellig sykler, her er 3 av de mest populære:

Electra Glide, en sykkel for touring, luftkjølt 1584 ccm, V-twin, mye utstyr, 6 gir, ABS, vindskjerm, toppkoffert, 2 sidevesker, radio, cd, mp3 uttak, anbefales hvis 2 personer.
Road King, for touring, samme motor som EG, 2 sidevesker, ikke toppkoffert og radio. Passer også for 2 personer.
Heritage Softail, herlig sykkel for touring, lav sittestilling, samme motor, vindskjerm (som man kan ta av), 2 sidevesker, ikke toppkoffert og radio.

Husk at det kan skje at du ikke får akkurat den sykkelen du har bedt om!

MC-leie i Sør Afrika

 • BMW GS 700 / 800 er inkl. i oppgitt pris. Hjelm koster kr. 150,- toppboks kr. 150,- sidevesker kr. 250- pr. dag.
 • BMW 1200 GS kr. 690,- ekstra pr. dag.
  Merk at sidevesker og toppboks IKKE er inkl. i leie av BMW. Dette fordi man av erfaring vet at de utsettes for stor slitasje! Ønsker du allikevel en toppboks, for egen komfort, si i fra. Fint som ryggstøtte hvis man er 2 og til kamera, solkrem, vann o.l. Forsikring er inkludert, egenandel må man dekke selv. Man må bruke et Visa eller f.eks Mastercard for egenandelen. De holder da et beløp på ditt kort. Sjekk din konto med din bank, slik at du har dekning i Sør-Afrika. Egen reiseforsikring skal dekke egen person / utstyr skade.
  Ønsker du å leie fra en annen utleier en vår, bestiller vi gjerne og ordner det for deg. Du må betale transport til og fra selv. Utvalget av motorsykler kan variere. Pris varierer også på årsmodell. Harley-Davidson kan du også leie. Ta kontakt, slik at vi kan kontakte utleier.

MC-leie i Australia

 • BMW F/GS 650 / XVS650 / FZ6 er inkl. i oppgitt pris.
 • BMW ST/F800 / GS1200 / Bandit1250 / koster ca kr. 400,- ekstra pr. dag.
 • H-D Road King / Electra Glide Ultra Classic koster ca kr 500,- ekstra pr. dag.
  Merk at sidevesker og toppboks IKKE er inkl. i leie av BMW. Dette fordi man av erfaring vet at de utsettes for stor slitasje! Ønsker du allikevel en toppboks, for egen komfort, si i fra. Fint som ryggstøtte hvis man er 2 og til kamera, solkrem, vann o.l. Ønsker du å leie fra en annen utleier en vår, bestiller vi gjerne og ordner det for deg. Du må betale transport til og fra selv. Utvalget av motorsykler kan variere.

GPS

Du kan få en GPS montert på din sykkel, mot et tillegg. Fint for deg som også vil kjøre litt på egenhånd. Også din egen GPS kan benyttes.

Påmelding

Etter at vi har mottatt din påmelding vil du få tilsendt en innbetaling for depositum / påmeldingsgebyr, kr. 2000,- pr. deltager. Når denne innbetaling er registrert hos oss, er plassen reservert. Gebyret / depositum refunderes KUN hvis turen avlyses. Dette gjelder ikke hvis turen må utsettes eller flyttes pga. utenforstående ting eller hendelser vi ikke kan planlegge for. Turen flyttes da f.eks. et år frem. Påmeldings gebyret, er inkludert i totalprisen.
Restbeløpet faktureres ca. 90 – 60 dager før avreise. Minimum deltagere er 12 sjåfører.
Russland tur vil deles opp med en 30% depositum innbetaling for bekreftelse av rom.
Når påmeldingsfristen utgår, vet vi antallet og du vil da få beskjed hvis turen avlyses.
Tur kan arrangeres med færre deltagere etter avtale, betingelser kan da endres.
Merk at overnattingssteder kan endres uten varsel. Alle anbefales å ha gyldig reiseforsikring, som dekker en eventuell hjemtransport, sykdom og inkluderer en avbestillingsforsikring. Europeisk Helsekort medbringes i Europa.
Pass må være gyldig 6 måneder etter hjemreise dato.

Registrer deg på ESTA før du melder deg på USA tur! Viktig å vite at du får innreise visum.

Du får ditt Reisebevis på e-post! Du vil IKKE motta reisedokumenter i posten. Ta kontakt hvis du ønsker det. Du vil motta en komplett Reisebeskrivelse av turen, 2 – 3 uker før avreise.

Bilder og video

Vi lager ikke video fra turene. Med nye hjelmkameraer lager mange egne videoer. Vi prøver å få disse videoer og bilder ut på en side vi blir enige om, slik at deltagere få adgang til bilder og video. Men vi tar selv video og bilder som vi lar deltagerne få benytte. Det opprettes også en Facebook gruppe, hvor du kan dele din tur med venner og bekjente. Og er du ikke på Facebook enda, hjelper vi deg gjerne med det også.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og endringer i betingelser, priser, skatter og avgifter.

Fourbikers – Org.nr. 913468074

EnglishFrenchGermanNorwegian